СПИСАНИЕ "КОМАНДОС" - специални части, шпионаж, оръжие, охрана

 
СПИСАНИЕ "КОМАНДОС" - специални части, шпионаж, оръжие, охрана

 
Рейтинг: 2.00
(640)
Актуално
Статии
Албум
Книги
Контакти
Онлайн книжарница
За нас

БЛОГ АРХИВ
«« май 2018 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      Актуално 20:00
« Обратно
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
ЕВРЕИТЕ - АВТОРИ ИЛИ ЖЕРТВА НА СВЕТОВНИЯ ЗАГОВОР
Много хора днес смятат, че евреите са автори и изпълнители на световния заговор. Но всичко е точно обратното - евреите са жертви на световния заговор.
Преди това трябва да изясним кои са евреите, с какво се отличават от юдеите, какво означава "световен заговор", кой и как управлява света и каква роля в управлението имат евреите.
Юдей е онзи, чиято майка е еврейка, и изповядва юдеизма. За разлика от юдея, за евреин се смята всеки човек, който е потомък на евреи. Т.е. евреин е националност, а юдей - вероизповедание. Евреинът може да бъде юдей, а може и да не е юдей. Неевреинът не може да стане юдей, дори да се опитва да следва каноните на юдеизма, юдеите няма да го признаят за "свой".
Юдеите са изолирана секта, която в света се състои от 5-10 милиона души. Евреите са около 20-30 милиона. Но няма точни данни, защото много от евреите крият националността си. Те живеят във всички страни по света. Всичките юдеи са евреи, но не и обратното.
Световният заговор е секретна група от хора, които незабелязано са узурпирали властта в целия свят. Това се случило много отдавна, още по времето на Римската империя или на Древния Египет; най-активната фаза на узурпация настъпила преди 5-8 века и завършила преди 200-300 години, когато паднала властта в последната реално независима страна.
В момента тайното световно правителство се намира във Великобритания. Оттам то контролира правителствата във всичките страни в света, включително в Британия, САЩ, Китай и Русия.
Има информация, че Обама, Саркози, Медведев и други лидери са евреи, макар че формално се смятат за християни; религията за тях е само церемониален фарс, прикритие за истинската им вяра. Същността им е юдеизмът, който смята неевреите за животни.
Обрязването е задължителна процедура за мъжа, за да стане юдей.
Президентите и министрите на всяка страна нямат никаква власт, те са по-скоро актьори, т.е. те общуват с пресата, телевизиите, държат речи в парламентите, но указанията им ги пишат други. Те дори не са марионетки, а по-точно циркаджии. Нямат правото да вършат нищо самостоятелно. За да не сбъркат и не натворят "глупости", да не се опитват да завземат реалната лласт, денонощно са заобиколени от бодигардове, които напълно ги контролират. Те са фалшиви бодигардове; от тях президентите получават указанията какво да говорят и правят, как да се държат във всяка ситуация. Самите "бодигардове" се намират под контрола на агенти от Великобритания, които непрекъснато наблюдават всекиго от тях. Същото се отнася до олигарсите, банкерите, крупните бизнесмени, сред които евреите доминират. Всичките те са актьори, които изпълняват ролите на олигарси, банкери и пр.; тях също денонощно ги контролират агенти на Великобритания. Имуществото им не е тяхно, а на световното правителство. Крупните корпорации в действителност не са комерчески фирми. Те са псевдокомерчески държавни структури и на 100% принадлежат на световното правителство.
Олигарсите живеят в разкош, но тези предмети като яхти, ролс-ройси, самолети, вили, злато са само вещи, които те временно ползват. Това са само декорации на спектакъла "Те живеят като олигарси", показван всеки ден на хората от СМИ. Изпълнителите на главните роли са хора, условно наречени олигарси и банкери, т.е. изпълняващи ролята на олигарси или банкери.
Така богатите евреи, които са потънали в разкош, всъщност са бедни актьори-роби, които нямат нито грош; цялото им имущество е чуждо; те самите нямат никакви права и дори свободно да се придвижват без наблюдението на агенти на Великобритания. Евреите са разходен материал във световния спектакъл на тайното световно правителство. Използват ги и след това ги изхвърлят.
Ако бъде убит един олигарх, банкер, президент и пр., нищо в света няма да се промени; на мястото на убития слагат друг. Актьори, които желаят да участват в спектакъла със скъпите декорации, дори да се наложи скоро да умрат, са милиони, ако не и милиарди.
Според предсказанията на Иисус, в близкото бъдеще ще дойде времето, когато целият свят ще възненавиди евреите. Вероятно Израел ще бъде разрушен, всичките евреи - пленени, много от тях - убити, а имуществото им ще бъде напълно откраднато или унищожено. Това е въздаяние за тяхната чудовищна карма. След това ще настъпи Армагедон и тайното световно правителство, което контролира евреите, също ще бъде ликвидирано. Ще се появи новият Христос, който ще се сражава със земните армии, ще ги победи и ще получи цялата власт на земята.
Защо са жертви евреите?
Защото заради своя юдеизъм, който отдавна е загубил същността си на учение, юдеите се смятат за богоизбрани. При това не се стремят към святост, човеколюбие и алтруизъм; те искат власт, слава, мирски блага, злато и разкош. А любителите на златото, поклоняващи се на парите и разкоша, са езичници. Т.е. юдеите са предали своя бог и са станали езичници; фактически се кланят на Сатаната - бога на материалните блага. Поради това те са избрани от другите слуги на Сатаната - тайното световно правителство, като изпълнители на най-мерзките планове за поробването на човечеството.
Тъй като те вече над 2000 години творят мерзости и грехове, задължително ще бъдат наказани за това, както е описано по-горе. Те ще бъдат предадени от своите британски стопани, ще бъдат предадени от Сатаната и убити, а след това ще попаднат в ада за милиарди години, където вече страдат техните прадеди, умрели по-рано. Такова е въздеянието на грешниците.
Тайното световно правителство е група от талантливи, вероятно и гениални, но много зли и егоистични хора от различни страни. Те се занимават с магия, кабала, йога и други духовни техники, изначално предназначени за самоусъвършенстване на душата, откраднати от Светците на древността. С помощта на тези духовни техники и магии те общуват със Сатаната и неговите слуги от други светове.
Освен това те ощуват със злите извънземни, които са полубогове, също служещи на Сатаната. Британия е територията, където НЛО се наблюдава по-често отколкото в други страни. Навярно, извънземните често прелитат на гости на световното правителство.
Така Сатаната изпълнява техните желания и им помага да управляват света. Те изпълняват указанията на Сатаната - зомбират ни чрез СМИ и реклами с долни страсти, насилие, секс, храна, спорт, животинска музика, тъпи филми и пр. Поради това всичките хора деградират духовно и след смъртта си попадат в долните светове. Точно това иска Сатаната, за да може да ни контролира по-дълго, да не ни пуска от Света на Страстите, които той управлява.
Евреите активно служат и помагат на тайното световно правителство, което означава служба на Сатаната, но помагат, защото и тях самите световното правителство е измамило. Евреите толкова много са лъгали, че кармата на лъжата се е върнала при тях - самите те са измамени. С помощта на фалшивите "Протоколи на ционските мъдреци", където има много истина, но и много лъжа, и аналогични фалшивки, които уж "случайно станали известни на света", тайните световни управници убедили евреите, че именно те управляват света. Защото евреите са измамени от своите равини предатели, работещи за Британия. На евреите обещали, че те ще управляват света, а всъщност в Британия вече е изработен планът за ликвидирането на евреите с конфискуване на имуществото им и даже на страната им, както беше написано по-горе. Именно евреите ще бъдат хванати, убити и ще попаднат в ада. Защото за служба на Сатаната има само едно възнаграждение - адът.
Всяка душа получава само онова, което сама е извършила. Евреите въведоха в заблуда милиарди хора и всичките тези измамени хора са попаднали или скоро ще попаднат в ада. Следователно измамилите ги евреи също ще попаднат в ада, а след това там ще попаднат и членовете на тайното световно правителство, измамили евреите. Има логика нали?
Впрочем, ако вие сте евреин, още имате шансовете да се поправите. Ако в тази минута прекратите службата си на Сатаната, напълно отхвърлите всичко дяволско - а това са всичките ви желания, основани на алчност, гняв, ненавист, невежество, кражби, и разказвате на много хора за Истината, вие можете да се спасите.
Но ако сте натрупали много лоша карма и заради своята карма на лъжата, вие не повярвате на написаното по-горе и продължите да служите на Сатаната, ще попаднете в ада. Никой не е виновен за това, освен вас. Това се отнася не само за евреите.
http://via-midgard.info/
10 Юли 17, 20:00   

0.129