СПИСАНИЕ "КОМАНДОС" - специални части, шпионаж, оръжие, охрана

 
СПИСАНИЕ "КОМАНДОС" - специални части, шпионаж, оръжие, охрана

 
Рейтинг: 2.00
(640)
Актуално
Статии
Албум
Книги
Контакти
Онлайн книжарница
За нас

БЛОГ АРХИВ
«« май 2018 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      Актуално 21:23
« Обратно
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
ИЛЮМИНАТИТЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА 15 ТАЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ
Много години политици, звезди и олигарси са определяни като членове на мистичното тайно общество на Илюминатите. Привържениците на тази теория смятат, че Илюминатите контролират всичко, което се случва в света, тайно от нас. Ето на кои организации се предполага, че Илюминатите дърпат конците.
15. Ватикана. Ватиканът и католическата църква стоят начело на всяка успешна теория теория на заговора, свързана с властта Илюминатите.
14. Сатанистите. И без сатанистите е невъзможна всяка теория на заговора. Някои хора смятат, че сатанистите принадлежат към Илюминатите и дори Сатаната ги контролира.
13. Движението "Нова ера" - "Ню Ейдж". С тази теория нещата са по-сложни. Основната идея е в това, че трябва да се създаде единна световна религия, за да могат хората по-лесно да бъдат контролирани.
12. "Четвъртия райх". Тази теория предполага, че привържениците на Хитлер не са изчезнали, а действат иззад кулисите, управлявани от Илюминатите.
11. Уол Стрийт. Според тази теория на заговора онова, което се случва на Уол Стрийт, се контролира от Илюминатите. Всеки икономически бум и кризите внимателно се планират, за да разберем ние, глупавите овце, кой твори нашето финансово бъдеще.
10. Големите нефтени компании. Целта на Илюминатите е в това да контролират нефтените кризи, периодично да повишават и понижават цените, за да създават паника сред населението.
9. Фармацевтичния отрасъл. Когато хората са зависими от аптеката, по-лесно се контролират. Лекарите измислят психически разстройства и фалшиви болести, нарочно изписват на пациентите си много лекарства. Така гласи тази теория. Лекарствата правят хората слаби и болни, а това означава, че те няма да могат да се противопоставят на онова, което се случва в света.
8. Рептилоидите.
7. Световния еврейски заговор. Много голяма група в света обвиняват евреите за злото, което се твори в света. Тази теория е много абсурдна и невярна.
6. Комунистите. Според тази теория "световното марксистко-комунистическо движение е създадено от Илюминатите". Делата на Ленин, Троцки и Сталин са ръководени от "Ордена на Илюминатите", по-точно от плана на създателя му Адам Уайсхаупт, и от "Световното масонство" на Алберт Пайк.
5. Ордена на Източните тамплиери. Не са случайни слуховете за връзките на тамплиерите с Илюминатите. Този орден съществува цяла вечност и много окултни символи произлизат от него.
4. Бохемската гора. В тази гора с площ 2700 акра веднъж годишно се събират най-влиятелните хора на Земята. Те обличат костюми, общуват помежду си с таен шифър и извършват секретни ритуали. Неслучайно ги свързват с Илюминатите.
3. Орденът на белите рицари на Христа - тамплиери. Тази организация е филантропско направление в масонството, но имат малко общо с рицарите от времената на кръстоносните походи. Името "тамплиери" им придава странност. Този днешен орден неведнъж беше замесен в подозрителна дейност и подозрителни личности.
2. Череп и кости. Членове на организацията са студенти от Йелския университет; тя е създадена през 1832 г. и се асоциира с Илюминатите и други тъмни организации. Членовете на "Череп и кости" са обвинявани в сътрудничество с ЦРУ.
1. Масоните. Няма теория на заговора без тях. Има слухове, че масоните тайно ръководят държавата, политиката, индустрията, развлеченията и финансите.
09 Август 17, 21:23   

0.1049