СПИСАНИЕ "КОМАНДОС" - специални части, шпионаж, оръжие, охрана

 
СПИСАНИЕ "КОМАНДОС" - специални части, шпионаж, оръжие, охрана

 
Рейтинг: 2.00
(640)
Актуално
Статии
Албум
Книги
Контакти
Онлайн книжарница
За нас

БЛОГ АРХИВ
«« ноември 2018 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    Актуално 16:29
« Обратно
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
АЛЛА ПУГАЧОВА - МЕДИЙНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО НАТРАПЧИВО СЕ НАЛАГА В ГЛАВИТЕ НА РУСНАЦИТЕ
Спецове твърдят, че творчеството й пропагандира извращения, пошлост и безсрамие
В своята продължителна музикална кариера Алла Пугачова записа 17 албума, изнесе стотици концерти и изпълни хиляди песни; тя получи много награди, стана "народна артистка" и получи три ордена "За заслуги пред Отечеството".
Въпреки многобройните ласкателни изказвания по неин адрес в централни СМИ и от хора от руския "елит", много руснаци смятат, че нейният дял в масовата култура е деструктивен. Става дума не само за примитивизма в смисловата част на песните й, които с всяка година се просмукват от вулгарност и пошлост, но и за ценностите, които тя транслира в обществото с личния си пример.
Днес Алла Борисовна рядко излиза на сцената и не записва нови албуми или клипове, но продължава да бъде една от основните медийни личности, личният живот на която се натрапва в главите на руснаците.
Днешният руски шоу-бизнес е създаден благодарение на Алла Пугачова. Дейстително такива бяха тенденциите, които проникнаха в Съветския съюз и Русия от Запада, но именно Пугачова беше изпълнителят, който внесе още тогава в съветското общество модата на пошлостта и излагането на личния си живот на показ. Творчеството постепенно беше сменено от пиар, основан на "душевния стрийптийз", и разкриване на ниски инстинкти пред аудиторията. Днес в случая с Алла Борисовна този процес стигна до крайност.
Какво пропагандира Пугачова пред аудиторията?
"Аз съм представителка на всички гейове на планетата..."
Пугачова пропагандира преди всичко - извращения. Преди време тя беше неофициално наречена "гей-икона" на Русия. През 1999 г. Пугачова изпълни концерт с хор от педерасти от Лос Анджелес и даде на Артур Гаспарян - журналист от "Московский комсомолец", откровено интервю, което е красноречиво: "Аз искам да пия за гейовете. Те ми дадоха много в живота, мога да кажа - дори живот..."
Пугачова разказа в това интервю, че нейното участие в Евровизия 1997 г. било организирано от международното гей-общество. Гейовете й обещали победата, но заради политическата ситуация в Русия не й дали призовото място, заради което силно се разстроила.
Още през 80-те години Пугачова била плътно свързана с международното гей-общество чрез шведския телевизионен водещ - Якоб Далин, за което тя разказва в интервюто.
Старостта у повечето хора се асоциира с достойна мъдрост и ориентираност към вечните ценности и нравствени идеали. Но Пугачова, въпреки възрастта си, продължава да транслира до масите инфантилно отношение към живота, което се съчетава с глупава показност и неприкрита пошлост. Баба, която кокетно позира във ваната, вече е норма по телевизията.
Затова много специалисти по шоу-бизнеса твърдят, че изявите на Пугачова стимулират процеса на разчовечване на човека и на деградация на обществото. Най-яркият пример за това е рекламираното от нея сурогатно майчинство, което служи за разделянето на обществото на тълпа, която може да се използва като разходен материал, и "елит". Семейството на Пугачова играе главната роля в тази пропаганда, с постоянните си изказвания за "щастливото майчинство на Примадоната" и е главният инструмент в постепенното изменение в отношението на обществото по този въпрос.
Личният, а по-точно, семейният живот на Алла Борисовна постоянно се осветява от жълтата преса и от централните СМИ. Повечето публикации са или неутрални, или имат най-често възторжен характер.
Обективната оценка на образа на семейството, което се транслира в обществото чрез Пугачова, показва, че този образец е крайно негативен и дори имат извратен характер, че той по същество е "антисемеен", или е информационна мина, която разрушава института семейство. Пугачова е женена за пети път. Днешният й мъж - М. Галкин, по възраст е неин син. Те имат сурогатни деца. Освен това демонстрират личните си отношения пред публиката. За тази цел работи и повторното венчаване на певицата в църква, като по този начин дискредитира самата идея и смисъл на венчавката.
Има основание да се смята, че целият сюжет с омъжването на Пугачова и Галкин, тяхната любовна история, раждането на сурогатните деца и пр. е изкуствена дългосрочна информационна кампания, която постига следните цели:
Пропаганда на извращения;
Пропаганда на инфантилизъм;
Пропаганда на безсрамие и пошлост;
Пропаганда на сурогатното майчинство;
Дискредитация на института семейство.
Тази схема може да работи само когато Пугачова и нейното "семейство" създават постоянно различни информационни поводи, а централните СМИ ги осветяват в "правилния контекст", формирайки положително отношение към деструктивни и аморални явления. Изброените тук аргументи са открити и общодостъпни и единствената причина, по която не ги озвучават от екрана на телевизора, е съзнателната редакционна политика на собствениците на СМИ. Помнете това, когато следващия път прочетете или чуете всякакви новини за Алла Пугачова.
whatisgood.ru
01 Декември 17, 16:29   

0.111